Wednesday, February 3, 2010

Michelle's Percent Scribe for February 3, 2010



4.99 + 4.99 + 3.99 + 19.99 = 33.96
( add all the items together, to get the total )

33.96 x 1.12 = 38.04
Then you find 12% of 33.96. I did it the easier way and added the taxes and the 100 % together.






The reduced price in the second week is $ 38.25 .







For example if the item cost $35 plus tax. ( 12 % )
You could just combine the 100and the % 12 % to get 112 %. Then divide by 100 to get 1.12.
After : 35 x 1.12 = $39.20

( That's the easiest way I'd do it .)

2 comments:

carla841 said...

Great Job Michelle, I liked how you used pictures. Next time you should add color but everything else is alright. good job!

elijah841 said...

Hey Michelle,

Good job ! You and Princess do love to do that one step don't you . (: . For question 6 the ratio was done nicely and you have the labels and everything in it. good job !

Statcounter

About This Blog

Lorem Ipsum

Calculator





powered by math calculator at calculator.net

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP